Petra Jansen Architect

PetraJansen InterieurOntwerpAdvies

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Petra Jansen, sinds 2007 zelfstandig werkzaam als architect en interieur bedenker.

Hiervoor heb ik van 1993 tot 2006 in Aachen, Heerlen, Maastricht en Sittard ervaring opgedaan bij verschillende bureaus voor architectuur en interieurarchitectuur.

Aachen? Klopt, geboren en opgegroeid ben ik in Duitsland. In het milleniumjaar 2000 ben ik verhuisd naar Nederland.

Opgeleid tot architect is mijn passie toch altijd meer de binnenkant van een gebouw geweest. Mensen en ruimtes met elkaar in verbinding brengen, dat is mijn doel.

Er zijn altijd meerdere mogelijkheden om een ruimte te veranderen. Welke past het beste bij de mensen én bij de ruimte? Deze vraag beantwoord ik graag voor en samen met mijn opdrachtgevers.

Een functioneel en mooi ingerichte bedrijfsruimte kan de missie van een onderneming naar buiten dragen en hierdoor een ambassadeur van grote waarde zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat de omgeving direct en indirect invloed heeft op het welzijn van mensen. Daarom is het zo belangrijk, dat een werkomgeving of een woning aansluit bij de echte wensen van de gebruikers of bewoners.

Steekwoorden, die mij en mijn werkwijze omschrijven: creatief, inlevingsvermogen, persoonlijk betrokken, functioneel denken, eerlijk en direct, systeem en structuur, duidelijke communicatie, humor