Werkwijze

ZO WERK IK

Wederzijdse kennismaking
We beginnen met een grondige analyse. Wat wil de opdrachtgever? Wat kan het huis? Wat kan ik voor u betekenen? En natuurlijk: is er een wederzijdse klik? Het eerste verkennende gesprek is kosteloos en vrijblijvend en duurt ongeveer een uur. Het werkt bijzonder praktisch als u bouwtekeningen heeft van de huidige situatie.

2. Volgende stap: offerte
We hebben samen in kaart gebracht waaruit de opdracht bestaat. U ontvangt van mij een offerte, een stappenplan en tijdsplanning. Gaat u hiermee akkoord, dan stuurt u deze ondertekend retour. Mochten er tussentijds extra vragen of wensen bijkomen – dat gebeurt nogal eens – dan maken we daar opnieuw afspraken over en krijgt u een aanvullende kostenbegroting. Zo voorkomen we onduidelijkheid.
 
3. Presentatie voorstellen en oplossingen
In de vorm van schetsontwerpen. Met toelichting uiteraard. U krijgt op die manier een goede indruk van de mogelijkheden.

4. Eventuele verdere uitwerking
Voorstellen akkoord? Maar nog even bijslijpen? Verder uitwerken? Uitbreiding van de opdracht? Om u een idee te geven: een plattegrondontwerp, een globaal kleur- en materiaalconcept of juist een uitgebreid advies op dit gebied, een lichtplan, een ‘moodboard’ met sfeer-, kleur- en materiaalimpressies of perspectieftekeningen.

5. Extra service?

Sommige klanten vinden het prettig als de service verder gaat dan alleen de ideeën. Denk dan aan het overleg met de aannemer of de installateur. Of het samen bezoeken van een meubel-, keuken- of badkamerzaak. Laat me weten als ik op dit gebied iets extra’s voor u kan betekenen.

6. Nazorg en meedenken
Dat hoort er bij! Want uw huis is tenslotte ook even een heel klein beetje van mij geweest.